Tipy na čtení: Hana Noble

Skoro vůbec nečtu žádné internetové časopisy ani blogy, je to jen žrout času a mohlo by se mi moc dobře stát, že se na tom zaseknu a pak už neudělám žádnou práci co mám… Ale popravdě pravidelně sleduju už léta Pitchfork, hudbou žiju a ráda si poslechnu něco nového a to samé platí o videoklipech, kterých je tento web plný. Dalším takovým webovým miláčkem je Nowness.

Takže čtu tištěné časopisy, mám jich celkem slušnou sbírku. Mám ráda fyzické knihy, časopisy a miluju vynily, čtu si jejich booklety a kochám se fotkami, když si je pouštím stále dokola. Novým miláčkem je nové album od Becka, Beacon, Ariel Pink a klasika Beastie Boys. Z časopisů adoruji The Gentlewoman a Fantastic man, mám snad každé číslo. Elegantní, nápadité, nepodlézavé, hlavně chytré a o zajímavých lidech, které mám ráda, anebo je díky článkům poznám. Další můj miláček je Twin, tvrdé desky, skvělé fotky, prostě taková kniha, co si založím do poličky. Stejně tak jako Self Service, ať jsou ta čísla stará i pět let, ráda si je sem tam prolistuji a najdu inspiraci. Baví mě také časopis Lula pro své krásné fotky, PurplePop pro zajímavé články, stejně tak jako jejich weby.

Co se umění týče, tak tam jsem hodně polevila, dříve jsem si ráda listovala v Juxtapoz a objevovala nové umělce a talenty.  Občas si ráda pročtu Artforum, abych byla jednou za čas v obraze.

Z českých časopisů zbožňuju Labyrint Revue, mám snad každé jeho vydání. Nebýt tohoto ročníku, tak snad nikdy nenapíšu diplomku 🙂Pak je pro přehled fajn A2 a ráda si koupím Nový Prostor.

Škoda, že už pominuly časy, kdy jsem četla časopis Umění a podobné odborné magazíny o umění a architektuře, třeba jednou zase příjde jejich čas. Teď spíš raději listuji a kochám se fotkami. A když sem tam na mě přijde studijní nálada, tak popadnu jednu z mnoha encyklopedií a knih o umění, kterých mám doma dobře přes 100.

Podobné texty

#BRANDLOVEㅣBODE: značka, která získala srdce Harryho Stylese

S novým rokem spouštíme také novou sérii #BRANDFOLIO, ve...

Rina Sawayana – star roku 2023, která září i letos

Japonská zpěvačka, modelka a nyní i herečka Rina Sawayama...

MÓDNÍ VĚŠTBA aneb co bylo a co bude: trendy pro rok 2024

Rok se s rokem sešel a módní svět zažívá...

Zimní Dr. Martens vás v mrazech zahřejí

Dr. Martens s vniřní stélkou v podobě umělého kožichu...