Narozeninový LOOKBOOKㅣhvězda TikToku Madeline Argy a její y2k móda

Mnoho lidí jí přezdívá druhá Emma Chamberlain. A není divu. Dnešní oslavenkyně Madeline Argy, původem z Velké Británie, se stala populární na TikToku díky autenticitě, neuvěřitelným příběhům, ale je známá také svým stylem inspirovaným y2k. V poslední době byla v hledáčcích médií také kvůli vztahu s rapperem Central Cee. Její profil tak dosáhl raketového čísla 5.3 milionů sledujících na TikToku a téměř 2 miliony na Instagramu.

y2k

U sociálních sítí však nezůstala, pravidelně nahrává epizody do podcastu Pretty Lonesome. Díky vysokým číslům, ale právě i originalitě a osobnosti, si Madeleine začaly všímat i velké módní domy. Zmapovali jsme pro vás její top outfity z hostování na módních přehlídkách, ale i její kreativní autentické looky.

1. CHANEL

Nejvíce je Madeline spojovaná s Chanelem. Jejich spolupráce začala v roce 2023 a trvá dodnes, naposledy se účastnila před dvěma měsíci módní přehlídky CHANEL CRUISE 2025 v Marseilles. Na sobě měla výrazné šperky, široké jeans ve stylu y2k, které skvěle fungovaly v kontrastu s elegantním topem.

2. PRADA

Nechyběla ani na přehlídce Prada Fall/Winter 2024 v Miláně, kam vynesla světle růžový splývavý set, který byl místy průsvitný.

3. VALENTINO

Pro Valentino nafotila sérii fotografií zaměřenou na black tie.

4. YVES SAINT LAURENT

Dlouhodobě se také účastní módních přehlídek od Yves Saint Laurent, pro tuto značku vytvořila také řadu propagačních fotografií. Madeline o loňské podzimní přehlídce, která se konala v rámci pařížského fashion weeku, prohlásila, že se jednalo o nejhezčí show, kterou kdy viděla.

5. GUESS

Madeline je známá pro svůj y2k styl, proto není překvapivé, že navázala spolupráci se značkou Guess, která je pro toto období typická. Propagovala na svém profilu například jejich džíny či klasická trička s dlouhým rukávem.

6. VINTAGE COMFY SOUPRAVY

Madeline je ale také velkou fanynkou vintage kousků. Ve videích na YouTube ji tak často můžete vidět v comfy věcech pořízených z druhé ruky.

Podobné texty

#BRANDLOVEㅣNanushka: Minimalistický design pro odpovědnou budoucnost

Maďarská značka Nanushka, která si získala srdce módních nadšenců...

Nalezený malíř Josef Kotrba: v Arthouse Hejtmánek odhalili druhou část výstavy

Rodinná galerie a aukční dům Arthouse Hejtmánek sídlící v...

Bruce Weber: My Education

V Galerii hlavního města Prahy začíná výstava světoznámého fotografa, kterou...

WE’RE NEXT day 1: korzety, krajka a asymetrie 

V páteční podvečer odstartoval první den populárního módou nabitého...

Provokace zahalená v manšestru a saténu, aneb co přinesl podzimní MBPFW?

V minulém týdnu se stal pražský Clam-Gallasův palác centrem...